Скарборо, Онтаріо, Канада

РАК ШЛУНКА ЗНИКАЄ

Всеч. Отче Петро Двірник!

Оцим листом передаю моє свідчення про сцілення, яке я з моїм чоловіком, Тоні, отримали на св. Літургії за оздоровлення в суботу, 27-го жовтня, 2007 р.

Про ці Літургії за оздоровлення розказав мені д-р Маріян Зазуля два роки тому назад, т.т. 19-го грудня, 2005 р., 5 днів перед тим, як у мене виникла велика медична криза. Я втратила була пам'ять і почала блювати кров'ю. Слава Богу, що мій муж, Тоні, був при мені, щоби мені допомогти. Він негайно викликав швидку поміч.

Заки мене довезли до шпиталя Піл Меморіял, я втратила 2 літри крови. Підозрівали, що в мене язва, але виявилось, що це злоякісна пухлина (рак), яка так сильно кровоточила, що я могла б дуже швидко загинути. Лікарі рішили негайно зоперувати половину шлунка, в надії, що рак не розійшовся в інші місця. Дали мені також трансфузію крови. Ця життєдайна операція відбулася 24-го грудня. Пам'ятаю, що я пробудилась під звуки коляд. На Різдво, уся родина була біля мене. Який великий різдв'яний подарунок ще один шанс на життя!

Все було добре, але на п'ятий день почалася серйозна інфекція рани і треба було негайної операції, щоби прослідити, що трапилось. Лікарі мусіли залишити рану відкритою, щоби інфекція могла витекти. Два місяці тривало, щоби рана цілком загоїлася. Я була в шпиталі два тижні, а два місяці мала медичний догляд в дома. Це було тяжке й невимовно болісне повернення до здоров'я.

Дякувяти Богу й чисельному медичному персоналові, як також всій моїй сім'ї, родичам, приятелям, сусідам а особливо всім молитовним групам, що виливали на мене стільки любови й молитов, я тепер здорова!

 

Я мала велике бажання прийти до вашої церкви (свв. Петра і Павла) 27-го жовтня, тому що в скорому часі мала переходити важливі рентгенові обстеження - СТ Sсаn 14-го листопада і Ґастроскоп 7-го грудня. Коли я підійшла до вас, Отче, щоби прийняти Св. Причастя, я відчула якби щось підносилося в моєму шлунку, і відчула Господню благодать разом із даром сліз. Я знала тоді, що Ісус мене оздоровляє і наповнює мене надземною силою. Я не могла зупинити сліз! 

 

Я також підійшла до вас на Єлеопомазання й висловила вам своє переживання майбутніми баданнями. Ваші слова були, що я не хвора і не страждаю, а тому я повинна просити Ісуса те, що бажаю, щоби Він для мене зробив. Ваша молитва за мене була, щоби я була захищена від нещастя.

Я також стала в чергу до одного пана (д-ра Михайла Рожелюка), який молився по правій стороні вівтаря, прикладаючи свій ґарабандальський медалик з поцілунком Матінки Божої. Пам'ятаю, що він молився за мою праведність, за моє цілковите оздоровлення!

Мене огорнув глибокий мир, велика любов і впевнення, що Бог має усе під своїм контролем, разом із нашою Небесною Матір'ю, якої любов і опіку я відчувала. Ваші слова на початку Св. Літургії, що Марія, - це наша Мати (Іван 19: 26-27), заговорили до мого серця в особливий спосіб.

Мій чоловік, Тоні, також відчував великий мир і почував себе свобідно. Він також підходив до вас на Єлеопомазання, бо, як мій муж і опікун, вистраждав багато біля мене. Наша улюблена цитата із Св, Письма, - це апостол до Римлян 8:28 тому, що ми знаємо скільки добра прийшло й ще дальше приходить до нас і до нашої родини!

Третього грудня, я з радістю отримала висліди із СТ Sсаn - все нормальне!

Сьомого грудня мені сказали, що висліди ґастроскопу також нормальні!

Читання Книги Виходу 15:26 потвердило мені, що Господь мене сцілив! Хвала Богу!


 

Дуже дякую за всі ваші моливи й підтримку, як і за прекрасні моління за сцілення, яких учасниками ми мали честь бути. Молимося, щоби ви могли дальше успішно доторкатись сердець багатьох потребуючих і терплячих душ.

В молитовній пошані й з найкращими побажаннями Веселих і Благословенних Свят Різдва Христового та Щасливого Нового Року,

Ліліян Албойно 20-го грудня, 2007 р.

Миссиссаґа, Онтаріо, Канада

 


backtop